Заняття з елементами тренінгу

Заняття з елементами тренінгу
В межах акції “16 днів проти насильства”, практичний психолог Щербань Н.А. провела з учнями 8-Б класу заняття з елементами тренінгу “Вчинок та відповідальність”. Учні аналізували як різні вчинки впливають на людину і які вони мають наслідки.

День здорового харчування
Четвер – День здорового харчування.
Сьогодні пройшов онлайн фоточеллендж “Смачно та корисно”, де діти ділилися фото своїх улюблених страв в группі шкільного самоврядування
“Лідер”.
Також, кожен клас створив коллаж “Тарілка здорового харчування”.

1 грудня “Всесвітній день боротьби зі СНІДом”
Сьогодні, у Всесвітній день боротьби зі СНІДом, у школі пройшла акція “Стрічка проти СНІДУ”. На І поверсі у фойє педагоги- організатори провели інформаційну агітацію, учні та працівники школи
замалювали серця на стрічці та пригадали, що вони знають про ВІЛ/СНІД. На знак підтримки боротьби зі СНІДом кожен прикріпив на одяг червону стрічку. Протягом дня учні проходитимуть спеціальний тест, який допоможе більше дізнатися про цю хворобу.


“Ми за безпеку!”
З сьогоднішнього дня в школі розпочався тематичний період “Світ навколо нас”.
В рамках місячника безпеки життєдіяльності на І поверсі школи оформлені виставки  робіт “Ми за безпеку”, підготовані учнями 5-7 класів.

“Соціальні проєкти: ” Твоя безпека – це твоя уважність!”
У рамках тижня знань безпеки життєдіяльності учні 10 та11 класів школи “СВІТОЧ” закликають Вас бути завжди обачними та обережними!!! Із задоволенням представляємо рекламу: ” Твоя безпека – це твоя уважність!”


«Запобігти. Врятувати. Допомогти.»
В рамках місячника безпеки життєдіяльності, з метою запобігання виникнення надзвичайних подій, учні 1-4 класів створили лепбуки: «Запобігти. Врятувати. Допомогти.»

 

“Всесвітня акція “16 днів проти насильства”
Сьогодні, в межах всеукраїнської акції “16 днів проти насильства”, учні 9-11 класів підготували тематичні плакати “Ми проти насильства”. 

Пам’ять жертв Голодомору 1932–1933 років
28 листопада в Україні вшановують пам’ять жертв Голодомору 1932–1933 років.
За різними даними, у 1932-1933 роках від Голодомору загинуло від 4,5 до 10 мільйонів людей.
Голодомор, від словосполуки «морити голодом» – власна назва геноциду українців, вчиненого тоталітарним комуністичним режимом. Нині ми маємо можливість говорити та поширювати правду, аби цей злочин ніколи не повторився.
Кожен може долучитися до збереження пам’яті та правди про Голодомор.

“Онлайн челлендж “Сильні проти булінгу!”

Сьогодні п’ятниця, а це означає, що на вас чекає нова акція в межах тижня  “STOP булінг”.
Ми оголошуємо онлайн челлендж “Сильні проти булінгу!”, який стартує під гаслом “Краще займатись спортом, а не булити!”.
Кожен, хто підтримує антибулінгову кампанію, надсилайте свої спортивні фото  (як ви тренуєтесь, займаєтесь спортом, танцюєте, їдете на велосипеді, самокаті тощо).

Залучайте однокласників до участі! 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *