Готуємо на свіжому повітрі в казані “Запорізьку козацьку юшку з річного сома”!

В межах Healthy Schools Фуд Челендж на третьому тижні проекту школа “Світоч” продовжує досліджувати національні кухні світу. Ми вже готували традиційну італійську “Карбонару з овочами”. А тепер прийшла черга дослідили традиційні страви нашого Запорізького краю.
Як відомо, Запорізький край – колиска козацтва, основою козацького раціону були різноманітні юшки, особливо з риби, яку щедро постачав запорожцям Дніпро. Рибна юшка була для козаків “хлібом насущним”, до неї додавали багато ароматних приправ та овочів, вирощених на рідній землі.
Ну що, беремося до справи! Готуємо на свіжому повітрі в казані “Запорізьку козацьку юшку з річного сома”!
#HealthySchools #національнікухні