Перемога у Всеукраїнському конкурсі перекладу

Школа “Світоч”. Перемога у Всеукраїнському конкурсі перекладу. На базі Національного педагогічного університету імені М.П.Драгоманова були оголошені результати Всеукраїнського конкурсу перекладу для учнів закладів середньої освіти України “Переклад як засіб актуалізації етномовних картин світу”. Школярі з 80 населених пунктів 21 області України взяли участь у конкурсі в цьому року. Від нашої школи були представлені три роботи. І ось ми – найкращі!
1 місце і диплом переможця в номінації: “Кращий переклад поетичного твору з англійської мови на українську” – у учениці школи “Світоч” Крамчанин Аліни (10-Б клас) та її вчителя Бурикіної Інни Олександрівни!
Коваль Тетяна (11-А клас, вчитель-керівник: Коваль Олена Володимирівна) і Коваленко Артем (11-А клас, вчитель- керівник: Шульгіна Ольга Петрівна) показали високий рівень навичок перекладу і отримали сертифікати конкурса.
Директор школи”Світоч”, Розумейко Тетяна Миколаївна, тепло привітала наших талановитих учнів і вчителів та вручила їм диплом і сертифікати. Збірку кращих перекладів і список переможців розміщено на сайті університету; їх можна переглянути за посиланням: https://fif.npu.edu.ua/…/rezultaty-konkursu-perekladu-2021.
 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *