Тиждень точних наук. Пізнавально-розважальні заходи для учнів 5-А, 8А, 9Б, 9В та 10-х класів.

В рамках предметного тижня точних наук : математики, фізики, інформатики , вчителем математики Ракшою О.С. було проведено пізнавально-розважальні заходи для учнів 8А, 9Б та 9В класів.
Олена Сергіївна поєднала математику із святом всіх закоханих ( днем Валентина), тому всі вони були проведені під епіграфом : « з любов‘ю до математики».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Весело і продуктивно пройшов “Математичний турнір” (вчитель Яхно Т.І.) для 10-класників.
Учні із захопленням змагались у шести раундах і ще раз впевнилися у тому, що математика не тільки складна, але й дуже цікава наука!

 

 

 

 

 

 

Гра ” Фізичні розваги козаків” вийшла цікавою, азартною та ще й смачною! 😘 Козаки та козачки 10-Б класу показали не тільки свої знання з фізики та історії козацтва, а ще й вміння читати скоромовки, володіння азами пантоміми. 🤩 Вареники з картоплею з “Козацької скриньки” після таких баталій були як ніколи доречними та смачними! 😜 Дуже дякую учням за позитивні емоції, за жагу до перемоги, до знань. ❤️

Учні 5-А класу активно взяли участь у математичній грі “Розумники та розумниці”. Діти із захопленням, крок за кроком подорожували етапами гри: “Розминка”, “Великий ерудит”, “Художники”, “Ребуси”, “Анаграми”, “Риторика”, “Підказки”, “Продовжіть ряд”. Наприкінці заходу учні переконались, що математика скрізь, вона на кожному кроці, і хоча математика складна, але без неї важко уявити своє життя.

 

 

 

 

 

 

 

 

8А , квадратні рівняння, лепбук готовий, тепер тільки вперед !!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *