“Карбонара з овочами”

Buongiorno! Привіт з Італії! В межах Фуд челенджу на 3 тижні проекту “Національні кухні” наші учні перенеслися до сонячної Італії та познайомилися з місцевою національною стравою. Не тільки познайомилися, а й навчилися готувати та посмакували  італійською пастою “Карбонара з овочами”. До шкільної кухні завітав справжній кухар, Світлана Олійник, яка розкрила секрети вибору продуктів, технологічних процесів приготування, тонкощі презентації готової страви. Світлана наголосила, що дотримуючись правильного харчування, можна балувати себе пастою, тільки обирати макаронні вироби з твердих сортів пшениці та додавати сезонні овочі нашої місцевості.
Учасники були у захваті від майстер класу та обіцяли відтворити італійську страву самостійно для своїх батьків!
Готуйте із задоволенням! Фантазуйте на кухні! Не бійтеся кулінарних експериментів та піклуйтеся про своє здоров’я, обираючи тільки найкраще до свого столу! BUON APPETITO!